вівторок, 6 грудня 2016 р.


"Чи бути здоровим - вирішуєш ти"

У житті постійно доводиться робити вибір.Як не помилитися? Як прийняти правильне рішення? Адже від рішень сьгоднішніх , залежиш ти завтрашній , залежить твоє майбутнє . Ці та інші запитання звучали на уроці - диспуті"Чи бути здоровим - вирішуєш ти" .Участь у якому взяли учні 8-9 класів.Не залишались осторонь розмови  класний керівник 8 класу -Гапончук Н.І. , Величко О.М. - працівник ФАПу та Пархомчук Л.П. бібліотекар бібліотеки філії. 
Всі добре знають, що найбільша людська цінність , яку на жаль, багато людей починають цінувати та берегти, вже втративши значну частину цього скарбу. Іноді підлітки навмисно все роблять для того щоб згубити своє здоровя,набуваючи поганих звичок,що негативно впливають на них і яких з часом не можуть позбутися. Про вплив тютюнопаління, алкоголю і наркотичних речовин розповіла фельдшер ФАПу Величко О.М.
Як між собою повязані хвороба СНІД і ведення нездорового способу життя розповіла бібліотекар сільської бібліотеки Пархомчук Л.П.
Яка різниця між ВІЛ інфекцією та СНІДом, як вберегтися від чуми ХХІ століття присутні мали змогу дізнатись переглянувши відео фільм "ВІЛ/СНІД" та ознайомившись з тематичною викладкою літератури" Територія здорового способу життя"

 




 
 

 









 


 
 

 


 

 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар