неділю, 22 січня 2017 р.

Україно! Нам берегти тебе соборно і єдино...!
22 січня важливий день у житті українського народу. Саме 22 січня 1919 року  об'єднались дві частини єдиної Української держави, об'єднався український народ , щоб разом у вільній країні відродити власну історію, рідну мову, багату духовну культуру,політично та економічно сильну державу.На довгі роки українцям заборонили навіть згадувати про День Соборності,щоб заглушити прагнення нашого народу до волі,до щасливого незалежного майбутнього.Та не зумів і не зуміє ніхто зламати український народ, поставити його на коліна.
З нагоди Дня Соборності України в бібліотеці з учнями 5 класу проведено історико - патріотичний екскурс"Україно! Нам берегти тебе соборно і єдино...!"



 
Поетичним словом і піснею діти славили Україну та її лицарів правди і волі, які в дощ і люті морози захищали і прдовжують захищати незалежність та єдність нашої країни.
Пісню про Україну для присутніх виконала Гапончук Тетяна - учасниця художньої самодіяльності  Будинку культури


 
Присутні з цікавістю переглянули відеоматеріали: хроніку подій 1919 року,"живий "ланцюг від Києва до Львова,мультимедійну презентацію "22 січня - День Соборності і Свободи України".Ознайомились з тематичною викладкою літератури "Соборність України - запорука єдності".

Немає коментарів:

Дописати коментар